Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sienna Miller voor CAROLL SS13

Door Tiany op 16.05.2013

Prêt-à-porter is eindeliiiijkk prêt voor een ambassadrice! Niemand minder dan de Amerikaanse actrice, model, styliste, ontwerpster slash amazing woman Sienna Miller wordt het gezicht van Caroll! Yeah!

De actrice wordt als het ware the first lady van het merk, want het merk heeft nog nooit eerder een gezicht gekozen voor hun SS2013 collectie. Met haar elegante en glamoureuze uitstraling is Sienna Miller de perfecte vertegenwoordigster. In de campagne toont Sienna dagelijkse en intieme situaties die zich in haar leven afspelen in haar appartement in Parijs. De collectie omvat sexy en elegante silhouetten voor de independent woman die zich goed voelt in haar vel. We like! De campagne is trouwens geshoot door fotograaf Greg Kadel.

Dit mode-icoon debuteerde eerder al als model voor Pirelli, Coca-Cola, Pepe Jeans en Hugo Boss. Wow! Samen met haar zus runt ze het modelabel Twenty8Twelve en daarnaast is ze ook nog ambassadrice voor het International Medical Corps en de stichting voor kinderen Starlight. This girl is on fire!

Déjà-vu? Mais oui! Sienna Miller speelde o.a.in Alfie, G.I Joe en Layer cake. Haar famous ex-vriendje Jude Law klinkt je waarschijnlijk ook wel bekend in de oren...hottie!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded