Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hannelore Knuts & The Pallas Tuxedo Collection

Door Angelique op 16.05.2013

Een man die een prachtige, handgemaakte tuxedo draagt, daarvan krijgen we allemaal kriebels! Just admit it, we love men in suits! We zagen hem vroeger enkel op mannen, maar de klassieke smoking wordt meer en meer op vrouwen gespot!  

 Hannelore Knuts is de laatste tijd niet meer uit de spotlights te houden! Na 'Sterren op de dansvloer' gaat ze samenwerken met Pallas! This woman is on fire

Het Parijse atelier dat bekend staat voor zijn “petit couture” brengt een nieuwe collectie uit genaamd “The Pallas Tuxedo Collection”. Hierin tref je chique en minimalistische silhouetten, die gebaseerd zijn op de tuxedo en afgewerkt zijn met stijladvies van Hannelore Knuts herself.

Haar edgy en glamoureuze stijl passen perfect bij deze handgemaakte kledij! Niet alleen is Hannelore stijlconsulente voor deze collectie, ze was er ook de muze van! Volgens haar staat de klassieke smoking voor een classy independent woman! Who said wearing a tuxedo was a man thing?

Voor deze collectie werd er met allerlei vormen en volumes gespeeld. Het resultaat is wonderbaar! In de tuxedo collectie tref je 7 prachtige silhouetten in een chique, minimalistische stijl. Gebroken wit, marineblauw en zwart kleuren de prachtige kledingstukken. Handmade, pure en moderne luxe? 3 woorden: Pallas Tuxedo Collection!

We love it!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded