Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natalia Vodianova’s collectie voor Etam!

Door Tiany op 15.05.2013

Sexy, vrouwelijk en couture, dat zijn de 3 woorden waarmee je de collectie van Natalia Vodianova kan omschrijven. Haar collectie voor Etam bestaat uit een 20-tal couture lingeriestukken, die iedere vrouw stiekem wil hebben. De lingerie is gemaakt uit uitzonderlijke materialen in sterk gestileerde vormen. De hoofdkleuren van deze collectie zijn zwart, ecru en rood. Deze items doen je ook spontaan denken aan Moulin Rouge! Admit it, we all love that movie.

De collectie is voor de independent woman die niet terugdeinst om haar sexiness te benadrukken. Ze is toegewijd aan assertieve vrouwen, die hun zwoele en donkere kant durven aanvaarden. Independent, sterk maar tegelijk delicaat en vrouwelijk. Ik ben persoonlijk verliefd op de slipjes met hoge taille! Natalia zelf houdt enorm van gebeeldhouwde silhouetten, daardoor bedacht ze de hoge slipjes. Volgens haar zijn het essentiële accessoires voor een vrouwelijke garderobe. We couldn't agree more!

Daarnaast ontwierp ze ook een swimwear collectie. In deze wordt opvallend veel gebruik gemaakt van matte, glanzende, transparante, en zwart-wit contrasterende stoffen. De verschillende grafische modellen doen bovendien elk vrouwenlichaam eer aan. De 2 collecties ademen niet alleen rock en sexiness, maar ze zijn ook betaalbaar! Alles is te vinden in de Etam Lingerie Winkels of de Etam webshop.

Ik ben er alleszins weg van!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded