Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De lucky winner van de Chanel bag by LabelLOV!

Door Angelique op 15.05.2013

Love is in the air. Deze week maakten wij 1 lovely lady de happiest girl on earth. Weet je nog dat je bij Belmodo een exclusieve Chanel tas by LabelLOV kon winnen? Check het Belmodo artikel Win een exclusieve Chanel tas by LabelLOV! zodat je weer helemaal op de hoogte bent. 

Er werden massaal foto’s ingestuurd van gepassioneerde fashion lovers. We kregen de meest ontroerende motivaties waarom zij met dé Chanel bag over straat moesten paraderen. Belmodo koos er 8 killer foto’s uit en je kon ze bewonderen op de Belmodo Facebookpagina. De boodschap was zoveel mogelijk stemmen verzamelen.

En zo kwam de wens van 1 lucky lady uit. Ze verzamelde de meeste fashion Facebook stemmen. Meet Amélie De Rycke, 19 jaar, afkomstig uit Oosteeklo en vanaf nu walking around met een échte Chanel. Say what, jealousy all the way!

Het was love at first sight tussen Amélie en haar Chanel bag. Amélie is studente Taal- en Letterkunde, Engels-Frans, in Gent. Maar naast haar studie is Amélie blogster. Met de Chanel bag voelt ze zich toch een beetje meer een echte fashionista.

"More to come in the future! Mijn droom is meer meer meer Chanel. Met de hulp van mijn crazy friends, heb ik de eerste stap naar een kast vol Chanel gezet." - zegt Amélie.

Check zeker ook Amélie haar blog Bags and Chocolate uit.

We gaven deze enthousiaste fashionista met veel plezier de Chanel bag by LabelLOV mee naar huis en hopen haar er binnenkort mee te spotten in Gent city! Enjoy the fashion love, Amélie!

page loaded