Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Café Costume, Suit & Tie… en Sneakers!

Door Koen op 14.05.2013

And as long as I got my suit and tie, I'ma leave it all on the floor tonight ... Oeps ik liet me even meeslepen, my bad! Het kan ook helemaal niet anders dat ik die vibes te pakken krijg na het zien van de nieuwe collectie van Café Costume. Zij brengen namelijk een nieuwe zomercampagne met niets anders dan timeless classics!

Café Costume is een grote believer in suits en sneakers, maar wij ook! In zijn nieuwste zomercampagne is de hoofdrolspeler de aristocratische rebel! De fotograaf Alex Salinas was in staat om de magie in prachtige foto's om te zetten. Niemand minder dan onze eigen guest editor Lyza Michiels verzorgde de hair styling tijdens deze shoot. Voor de modellen koos ze nonchalante kapsels in combination met classic suits! We love it! Benieuwd naar wat behind the scenes foto'sShoot Campagnefoto Café Costume!

Timeless classics, maar ook casual, katoenen stoffen, melange kleuren, lightweight stoffen met natural stretch en korte vestjes… Met andere woorden: de ideale mix voor rock ’n roll & summer parties! Beeld je in, een man in suit aan het skateboarden door het stadspark, hij draagt sneakers, a suit en heeft een glas whisky in de hand. Dit alles op de tonen en gitaarriffs van 'Cheree' van de Amerikaanse punkgroep Suicide! I'm dreaming again... !

Who needs a limo when Café Costume offers The Suit?

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded