Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Philipp Plein goes monochromatic (SS2013)

Door Koen op 13.05.2013

Bij Black en White, denk ik Phillipp Plein! Zijn nieuwe collectie is uitsluitend zwart, wit en grijs, and we love it! Can you say monochromatic? Het zijn stuk voor stuk tijdloze kledingstukken die in geen enkele kledingkast zouden misstaan.

In de collectie vind je o.a. jassen, espadrilles, leggings, jurkjes, boots,... Genoeg om een hele garderobe te vullen! 

Zoals jullie eerder konden lezen in het artikel Prints, prints, prints, prints, prints, prints, prints..., is het dragen van prints hot hot hot! Ook Philipp Plein doet mee met de trend. Vooral de leggings en de maxi-jurk zijn mijn favourites! Met deze items ben je gegarandeerd the person who's turning heads!

De campagne van deze collectie werd vastgelegd door de bekende Amerikaanse fotograaf Terry Richardson. Hij fotografeerde ook de collectie van vorig jaar waarvan Ed Westwick a.k.a Chuck Bass a.k.a hottest man alive het gezicht was.

Deze items scoor je via de e-shop van Philipp Plein! Klaag je voortdurend dat je niets te dragen hebt? Wel, dan heb je nu een reden om te shoppen, want deze collectie is to die for!!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded