Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Doutzen Kroes voor H&M!

Door Koen op 13.05.2013

Move over Vanessa Paradis, Gisèle Bundchen and Beyoncé, there's a new girl in a town! Topmodel Doutzen Kroes wordt het nieuwe gezicht van Hennes & Mauritz. Het Zweedse modemerk weet de ene ster na de andere te strikken!

Het Victoria Secret Angel model en H&M werkten samen aan een zomerlijndie onder andere bestaat uit naveltruien, korte spijkerbroeken en felgekleurde badpakken. Ooh sounds good! Haar inspiratie voor de collectie haalde ze uit de vele editorials die ze doet!

De foto's van de campagne werden geshoot in Mexico door de bekende fotograaf Terry Richardson! In een interview met Vogue Nederland vertelt ze dat ze het fantastisch vond om te werken met H&M. Ze gaven haar onmiddellijk het gevoel dat ze deel uitmaakte van de H&M familie.  How sweet!

Wij zijn alvast benieuwd naar de 1ste foto's van de shoot! Exciiiting!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded