Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

W’shape swimwear by Women’ secret

Door Tiany op 12.05.2013

Corrigerend ondergoed, it's a girl thing, het is ons geheim wapen. Elke vrouw zou er 1 moeten liggen hebben in haar garderobe. Je hebt tegenwoordig ook corrigerende badmode. Yoehoe! Heb je dat al of heb je het nòg niet, dan stel ik voor om dit artikel aandachtig te lezen. Pay attention girls!

Women' secret lanceert een W'shape swimwear dat bestaat uit nieuw lycra beauty stof. Een stof die figuurcorrigerend werkt. Hierdoor behouden badpakken en bikini's ook langer hun vorm... Oké, dit moet ik zo snel mogelijk kopen!

Niemand heeft en ziet graag een badpak of bikini dat nèt iets te strak zit en het lichaam helemaal niet flatteert. Met deze collectie is dit over and out baby! Deze swimwear vervormt en verkleurt niet. De collectie bestaat uit 4 bikini's en 8 badpakken in allerlei kleuren en prints. Je vindt ze via de Women' secret webshop.

Ik ben alvast klaar voor de zomer, jullie ook?

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded