Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The running itch

Door Bieke op 10.05.2013

Dat ik een fervent runner ben, steek ik niet onder stoelen of banken. Hoe sneller, hoe liever. Hoe verder, hoe beter. Hoe steiler, hoe strakker de kont. And... let's all agree, ain't that the perfect unique selling point of running? De geknipte move voor een beach proof body en rockende cocktails in plaats van maandenlange droge salad days zeg maar. Hurray!


Mijn perfecte running partner in crime? Adidas Running it is. En vooral - let me introduce you to - hun meest recente innovatie: de Adidas Boost loopschoen. Mijn Boost verslaving is er nu al sinds begin maart. Getest en... pats erop, stoere zwart-gele look aan de buitenkant maar poezelig eenmaal aan de voet. De samenvoeging van de speciale energie-capsules in één tussenzool, zorgen voor een extreem zachte demping en een extra dosis energie. Geloof me vrij, een toertje de benen strekken was nog nooit zo heerlijk. En bovendien überstylish, want zo hebben we het graag!

Check de Adidas website als je meer wil weten over de Boost loopschoenen.

Van de wekelijkse run tot de Antwerp 10 miles tot ijsberen in de Dolomieten tot citytrip hoppen in Rome tot op het Belmodo bureau, mijn loopschoenen trippen er op los en ik doe losjes mee. Next on our agenda? De 20km van Brussel, zomers vertoeven in Barcelona en op doortocht in Indonesië. I never leave my Boosts at home. 

page loaded