Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Met Gala: best dressed

Door Kim op 10.05.2013


Zwart of wit blijven altijd populaire opties. Carey Mulligan in Saint Laurent (linksboven), Gwen Stefani in Maison Martin Margiela (rechtsboven), Rooney Mara in Givenchy (linksonder) en Emma Watson in Prabal Gurung (rechtsonder).

The Met Gala wordt beschouwd als zowat het meest fashionable red carpet-moment van het jaar, waar A-list celebs alles uit de kast halen om toch maar op de best dressed lijst te staan. Het jaarlijkse event wordt gehost door Vogue, en deze keer was de dress code punk.

Niet meteen het meest voor de hand liggende thema, dus het hoeft ook niet te verbazen dat veel genodigden geen rekening hielden met de voorschriften. Velen gingen liever voor de typische Hollywood glam in plaats van punk - maar als zelfs de gastvrouw Anna Wintour kiest voor een gebloemde Chanel-jurk kan je het de genodigden moeilijk kwalijk nemen. Wie staat op jouw best dressed list?


Katie Holmes in Calvin Klein (links) en Minka Kelly in Carolina Herrera (rechts)

De prijs voor het best geklede koppel gaat naar Diane Kruger (Chanel Haute Couture) en Joshua Jackon (Dior Homme)

Kate Bosworth looks pretty in pink in een creatie van Balmain.

Queen B schittert in Givenchy

Tell us your favorite! Opmerkingen bij de comments.

page loaded