Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guide to surf style by Tommy Hilfiger

Door Bieke op 08.05.2013

We’re going surfin’! Tommy Hilfiger lanceerde op woensdag 1 mei 2013 haar nieuwste capsulecollectie: de Surf Shack! De collectie bestaat uit 12 kledingstukken voor vrouwen en 16 stuks voor mannen, including beach wear, schoenen, zonnebrillen, horloges en tassen. De stijl is, of course, geïnspireerd op de surf lifestyle, classic Amerikaans met een laid-back attitude. Het draait maar om één ding: relaxed genieten op een plek met zacht zand en warm water. Tommy Hilfiger geeft een preppy draai aan de klassieke surferlook. We like!

Om de launch van deze collectie extra in de verf te zetten, introduceert Tommy Hilfiger een unieke digitale campagne en wedstrijd

Vanaf woensdag 1 mei 2013 is iedereen uitgenodigd, via Tommy Hilfiger’s Twitter en Instagram account, om ideeën over surfen, the surf lifestyle, de beste beaches ter wereld, coole hang-out spots te delen met #gonesurfing. Hierdoor creëert Tommy Hilfiger met behulp van het World Wide Web een “Guide to Surf Style”. 

Gebruik de #gonesurfing en de beste ideeën worden geplaatst op Tommy Hilfiger’s Surf Shack website en gehighlighted via Tommy Hilfiger’s sociale media. 

De wedstrijd eindigt op dinsdag 21 mei 2013. De 4 beste guiders, die de surf mood op de kop tikken, via Twitter en Instagram worden beloond, en hoe! De winnaars winnen een reis naar one of world’s best surf beaches in juni 2013. Say what ?!

Get the surf vibe on! Doe meee-eee-ee. Surf naar Surf Shack voor meer informatie.

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded