Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Muppets by Tommy Hilfiger

Door Koen op 07.05.2013

The Muppets are back! In een collectie weliswaar, met niemand minder dan Tommy Hilfiger! Disney lanceert samen met Tommy Hilfiger een limited edition collectie van kinderkledij. Oh yeah!

De wondere wereld van Disney, de buitengewone verbeelding en creativiteit, dat kan niet anders dan een extraordinary samenwerking zijn. De SS2013 collectie bestaat uit T-shirts en truien met kleurrijke tekeningen van The Muppets. So cute! De boys zullen de keuze hebben tussen T-shirts en sweatshirt's. De items zullen beschikbaar zijn voor kinderen van 6 maanden tot 16 jaar! Bummer! We vallen net uit de boot, nèt!


Who doesnt't love the Muppets?! Op de kledij zal je tekeningen en quotes aantreffen van Kermit de kikker, Miss Piggy, Animal, Frozzie beer, Beaker en de grumpy critics Statler en Waldorf. Jealous! De Tommy Hilfer meets The muppets collectie is fun, preppy en fashion-forward! Deze collectie is te koop in enkele geselecteerde Tommy Hilfiger winkels in Europa, de Verenigde Staten, Azië, Latijns-Amerika en de e-shop. Eeeeeeeeen dit vanaf NU! Snel richting Tommy dus:!

Met deze items ziet je kind er waaay to adorable uit! Who's the most fashionable kid in town? Just sayin...

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded