Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: House of Holland shades

Door Astrid op 06.05.2013

Zelf ben ik diehard House of Holland fan! Ik heb mijn super suspender tights gedragen tot er gaten in zaten en de House of Holland FW13-14 collectie zat er weer knal op. Het leukste van het Britse label: you never know what to expect. En deze zomer verrast designer Henry Holland ons met een eigen House of Holland zonnebrillenlijn!


Peggys.


De collectie is 100% House of Holland, met gedurfde monturen, prints en coole namen als Flip F**k, Roofies & Cagefighters. We hebben keuze uit 18 oversized modellen en ik moet eerlijk zijn: het is moeilijk er een favourite uit te pikken! Eigenlijk zijn de brillen unisex modellen, maar wij voorspellen dat deze collectie vooral een hit wordt bij the ladies.


V.l.n.r. On a Promise, Cagefighters & On the Wire.
V.l.n.r. Eyelashes, Roofies & Dot.


Niet alleen wij zijn fan, ook de celebs vallen als een blok voor de sunglasses. De grote coming-out party voor de brillen was Coachella. Van goede marketing gesproken! Mister Holland gaf voor de gelegenheid een feestje in het Palm Spring’s Saguaro Hotel, waar onder meer Pixie Geldof, Agyness Deyn, DJ Leigh Lezark en zangeressen Remi Nicole & Ioanna Gika gespot werden met een House of Holland bril op hun neus.


Ook P’trique, Leandra Medine a.k.a. The Man Repeller & Rita Ora zijn ondertussen helemaal wild van de collectie!

(Nog) geen designer budget om je een head to toe House of Holland outfit aan te schaffen? Dan is een zonnebril misschien wel een goed compromis. Zeker als je ze gewoon online kan bestellen! De sunnies kosten trouwens tussen de £ 120,- en £ 180,-

page loaded