Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Proenza Schouler ontwerpt exclusieve collectie voor Net-a-Porter

Door Astrid op 04.05.2013

I know, I know, het water loopt je al in de mond bij het lezen van deze titel, maar wacht nog even met flippen tot we je effectief de kleren showen!

Voor het 1st brengen designers Jack McCollough & Lazaro Hernandez samen met een retailer een collectie uit. En wie zou daarvoor een betere kandidaat zijn dan high-end fashion e-store Net-à-Porter?


Net-à-Porter was 1 van de eerste plekken waar je Proenza Schouler online kon vinden – waarvoor we hen nog steeds grateful zijn – en om de shop te bedanken voor de jarenlange steun, wilden de Amerikaanse ontwerpers wel eens een specialleke doen. Het resultaat is een exclusieve collectie die op-en-top Proenza is!

De collectie bestaat uit 9 stuks en prijzen liggen tussen de € 208,- en de € 1196,-.

Hoewel de mini collectie surf-style inspired is, bestaan de stukken uit luxueuze materialen als zijde, leer of tweed. Natuurlijk in felle kleuren & met prachtige prints!

Personal favourite is de witte shirt dress in zijde. Gecombineerd met platte sandaaltjes during the day voor een stijlvolle beach look of met killer heels, armparty & een prachtige clutch voor een dinner party.

The beauty van deze capsule collab? Dat de hele collectie only one click away is!

page loaded