Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Mix & Match look

Door Koen op 04.05.2013

Print galore, we love it! Als je daarbij nog eens een mengelmoes van prints en kleuren gebruikt, is het helemaal top. Ok, we moeten bekennen, je komt er niet altijd even makkelijk mee weg, maar laat je inspireren door enkele print masters zoals Susie Lau, Frida Kahlo, Leandra Medine en natuurlijk onze eigenste Miss T.

Laat je inspireren en ga op pad in de wondere wereld van prints!

We looove de citroenrok van Alice & Olivia, de perfect match aka gestreepte top vonden we bij H&M. Om de look wat cooler te maken voegen we een jeansvestje toe, hier van Rag & Bone. Om de look helemaal af te maken kozen we voor killerheels van Steve Madden en Gap socks. De koraalrode lipstick is van Elizabeth Arden en de cool sunglasses van Karen Walker

Wat sparkly groene nagellak van OPI en een Reiss clutch and you are ready to leave!

Carrie, who?!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded