Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem nu op jouw favo LabelLOV look!

Door Koen op 03.05.2013

Het is vrijdag en we hebben happy, happy news voor alle Belmodo lovers om het weekend goed in te zetten! Vandaag is het D-day voor alle lovely fashionistas die sinds vrijdag 19 april 2013 hun outfitpost instuurden. Thanks to Belmodo maak je kans om met een pretty-pretty Chanel tas by LabelLOV, t.w.v. € 890,-  rond te huppelen in ultieme happiness


Belmodo selecteerde 8 looks, die helemaal fab & stylish zijn. En nu hebben deze fashion queens jouw hulp nodig de komende dagen!

Want jij beslist welke lucky lady binnenkort met deze fabulous bag van Chanel zal kunnen flaneren door de winkelstraten. Ga snel naar onze Belmodo Facebookwedstrijd en stem op de guuurl die het volgens jou verdient om te kunnen pronken met een real life Chanel en dus de meest stylish fashion look uitstraalt. 

Aan alle enthousiaste Belmodo lovers: nu is het aan jullie! Spoor je vrienden aan om je foto te liken en probeer zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Stemmen kan tot zondag 12 mei 2013, dan wordt de wedstrijd om middernacht afgesloten en weten we welke lucky lady deze ultra classy Chanel heeft gewonnen! Aan alle fashion lovers: let the voting begin!

page loaded