Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pool Party met Poppy

Door Catherine op 02.05.2013

Eerder vertelden we je al dat Poppy Delevingne, it-girl & Cara's grote zus, het nieuwe gezicht is van Vero Moda in het Belmodo artikel Poppy Delevingne voor Vero Moda. Duh

Het Britse model bevindt zich daarmee in goed gezelschap, want ze treedt in de voetsporen van dames als Alexa Chung & onze eigen Tiany Kiriloff. En wat Poppy's brand-new job nog cooler maakt, is de video waarin ze de zomercollectie mag showen aan de rand van een zonovergoten zwembad.

In het filmpje geen nieuw nummer van Beyoncé of heavy dancing in het zand, maar wel prachtige kleren, een zwoele blik & een streepje Eurotrance

Enkele van onze favoriete stukken zijn de gestreepte maxi-jurk & de schattige playsuit met bloemenprint. Verder zien we in de collectie een hele rits leuke zomerkleedjes & shortjes, maar ook fashionista's die zich liever opkleden, komen aan hun trekken met stijlvolle, maar comfy khaki's, T-shirts & bloesjes. 

Als het aan ons ligt, dragen we al deze outfits soon to a festival near you.

page loaded