Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Bosworth x Topshop

Door Kim op 01.05.2013

Actrice Kate Bosworth is een fervente festivalganger en bijgevolg steevast aanwezig op het hippe Coachella - ze zegt zelf al de tel kwijt te zijn van hoeveel keer ze geweest is. Bosworth is steeds te zien in 1 of andere jaloersmakende outfit (no wonder dat ze steeds op onze best dressed lijst staat) én met een vriendje aan haar zijde (dit jaar gaat de eer naar Michael Polish), het hoeft dus niet te verbazen dat Topshop een festivalcollectie in samenwerking met de actrice uitbrengt. De collectie, waarvoor Kate haar creatieve input gaf, zal deze zomer beschikbaar zijn en maakt deel uit van het zomerfestivalproject van Topshop.

Geen betere plaats dan Coachella zelf om de 1ste stukken van de collectie te tonen - met andere woorden: dit witte ensemble can be yours soon. Fashionable op het festivalterrein, zo hebben we het graag.


page loaded