Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to Jeansbar Comptoir des Cotonniers!

Door Michael op 30.04.2013

'Mag ik uw bestelling opnemen?' Ja hoor, ik had graag een ultra pink jeans gehad en een mojito strawberry alstublieft! 'Hoe had je de jeans graag gehad?' Ultra stretch als het kan...

Shake, shake, shake! Say bye bye to slechtzittende jeans, Comptoir des Cotonniers lanceert een nieuwe, revolutionaire ultra stretch jeans, die je nooit meer uit zal willen doen! Let's shop and have some drinks! Deze jeans bevat 3 maal meer stretch dan de klassieke. Ze is niet alleen ultra stretch, maar ook ultra kleurrijk en ultra comfortabel.

Ladies and gentlemen, there's a new it-jeans in town. Bootylicious of een maatje minder, deze jeans past zich aan aan de vormen van je lichaam! De jeans is beschikbaar in een heleboel kleuren en stoffen. Lagune, hibiscus, kobalt, cocktail, ultra pink, Pacific blauw,… geniet ondertussen van een strawberry mojito, een Blue Lagoon, een Kiss Cool of een Bora Bora aan de Comptoir des Cotonniers jeansbar! How cool is that!

Met deze jeans ben je niet van de dancefloor te halen! You go party girl!

De jeans zijn beschikbaar in alle Comptoir des Cotonniers winkels, vanaf  € 110,-.

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded