Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NATAN kleedt Koningin Maxima!

Door Koen op 30.04.2013


Foto: hln.be.

Het is zover! Willem Alexander en Maxima zijn King and Queen van Nederland! Woehoee! Het hele gebeuren lijkt net een sprookje. Inwoners van Nederland komen van overal ter lande om een blik te vangen van de nieuwe royals! Nederlanders staan klaar met zakdoekjes en fashionista's staan klaar om de jurken te spotten! De grote vraag ... who's dressing Maxima?


Heel wat royalties van overal in de wereld komen vandaag afgereisd naar Amsterdam om het koningspaar te feliciteren. Niemand minder dan Edouard Vermeulen van modehuis Natan, kreeg de eer om Koningin Maxima te kleden. OMG! Maar daar blijft het niet bij, hij kleedt ook Amalia, Alexia en Ariane, de kinderen van Maxima en ook nog eens onze prinses Mathilde! Lucky man

Bovenstaande jurk is Maxima's dress! Ze draagt een korte poederkleurige, luchtige jurk. Beautiful! Het bovenstuk is gedrapeerd en het onderstuk bestaat uit geborduurde zijde met kristallen lovertjes. We geven toe, we zijn stiekem jaloers op Maxima! Prinses Mathilde draagt een lange jurk in zijde met een asymmetrisch gedrapeerde halsuitsluiting! She's looking fabulous!

Good job Monsieur Vermeulen! Wij wensen het nieuwe koningspaar alvast veel succes!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded