Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mrs. Carter x H&M: The video

Door Angelique op 30.04.2013

 

Be heeft na haar zwangerschap nog niet stilgezeten, The Mrs.Carter show, een reclamecampagne voor Pepsi én Queen Be is starring in de swimwear campagne van H&M!

Bij het zien van de video van Beyoncé voor H&M kunnen wij maar 1 ding zeggen, aiiii caramba, what a body! Queen B. is voor velen een voorbeeld met haar wulpse vormen, booty én hips, yes, Mrs. Carter definately has it all en in deze clip bewijst ze dat alles des te meer. 

De video draait rond de 4 elementen; aarde, water, lucht & vuur. Al rollend in het zand en being fierce in het water bewijst ze dat je zorgeloos kan huppelen & dansen in de H&M bikini's en je dus geen bang moet hebben van de ongewenste boob flashes. Oké, er kwam vast wel wat tape aan te pas, but hey, waar niet?! 

Bij wat Beyoncé zo easypeasy doet lijken, kwam er toch dagenlang non-stop werken, trainen en dansen kijken, check hier de behind de scenes video!

We hopen dat jij ook een ticketje hebt voor The Mrs.Carter show om Be's body live aan het werk te zien... Want oh lalaa, het is de moeite! 

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded