Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your bikini out!

Door Tiany op 30.04.2013

Wegdromen bij zon, zee & strand. Coole beach outfits, hippe bikini's & lekker laidback genieten van warme temperaturen. Sounds like heaven, right?

Helaas komt het in ons Belgenlandje allemaal nog wat traag op gang, maar no worry: je kan al wegdromen bij leuke strandoutfits courtesy of O'Neill!

De SS13 collectie put uit 2 inspiratiebronnen: Retro Escape & Idyllic Lab. Retro Escape bestaat uit very fashion forward retro elementen: afgewassen kleuren, tie dye en vintage aspecten. Idyllic Lab is progressief & draait volledig om bold colors, energie & levendigheid! Tropical prints zijn hevig aanwezig in deze collectie & zorgen voor die geweldige zomerse look! Haal die palmboom alvast boven.

De collectie zorgt ervoor dat je van head-to-toe deze zomer kan trotseren in O'Neill: van swimwear & tops tot bottoms, schoenen & tassen! A beach babe is born... Voor de actieve chicks onder ons zijn er uiteraard weer de superkini's waardoor sportief zijn & en een mooie bikini dragen perfect mogelijk zijn...

Uiteraard hoort er ook een pretty face bij deze collectie: voormalig Victoria's Secret model Elyse Taylor is voor de 2de keer het gezicht van O'Neill. Deze Australische schone is een perfect fit met de coole vibe van de collectie. We like.

High alert trouwens want O'Neill & Fashiolista samen voor een Mix & Match, Style & Share wedstrijd. Say what? Vrij vertaald: ben jij helemaal gek van styling, creativiteit én uiteraard bikini's dan is dit de wedstrijd voor jou!

De grand prize: helpen bij het stylen van O'Neill's volgende fashion shoot! Deze prijs is gelijk aan op de set staan met: topmodellen + pro-surfers + een elite fashion fotograaf + 1 van Europa's top fashion bloggers én last but not least een tropische locatie! 

Helemaal into deze wedstrijd? Belmodo zorgt voor een handleiding om deze wedstrijd te ownen! Deelnemen kan trouwens tot maandag 20 mei 2013.

1. Log in bij www.fashiolista.com/mixandmatch & like O'Neill
2. Mix & Match de nieuwe O'Neill bikini
3. Style away met accessoires, kledij & schoenen
4. Sharen op Facebook die handel!

5 finalistes, uitgekozen door O'Neill mogen dan in real life aan de slag met de Mix & Match bikini en hun styling talent laten bewonderen! Voor woensdag 29 mei 2013 wordt deze look gepresenteerd aan de O'Neill judges...

Vervolgens wordt de winnares uitgekozen. Dé key words om de felbegeerde first place in de wacht te slepen: creativiteit, originaliteit & stijl!

Is styling niet echt je ding maar ben je wel totally in love with O'Neill? Stem dan op je favoriete fashion blogger & win een voucher van € 500,- voor de webshop!

Kleine hint: fellow Belgian Afrodite van The Fashion Folio is 1 van de lucky few bloggers dus vote, vote, vote!

Check trouwens de Belmodo wedstrijd Win een O'Neill bikini en maak kans op een supercute bikini!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded