Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Relax, take it easy, it’s Mika for JBC

Door Michael op 29.04.2013

Eerder deze maand konden jullie in het artikel "Mika ontwerpt voor JBC" lezen dat JBC gaat samenwerken met niemand minder dan MIKA voor een nieuwe collectie! Woehoee, so excited I just can't hide it! Eindelijk een sneak peek!

Deze week vond de shoot voor de collectie plaats in the fashion capital London! Niet alleen wij, maar ook MIKA is meer dan verheugd over deze samenwerking. Tijdens de campagne tweette hij over de kledij! Volg je hem al? It's the place to be als je future tweets over de JBC-collectie niet wil missen! Volgens de zanger kunnen we Britse accenten en leuke slogans in een preppy stijl verwachten. Not surprised!

De collectie ligt op dinsdag 7 mei 2013 in alle JBC-winkels, maar zal ook online te koop zijn! Vrouwen, heren, boys en girls, voor iedereen wat wils!

Ik sta alvast te popelen om deze collectie te ontdekken! Nog 9 dagen! Oeff, I really need to relax and take it eaaassyyyy!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded