Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De CFD pop-up store!

Door Koen op 29.04.2013

We all love to shop, shop, shop ‘till we drop en dan zijn de Contemporary Fashion Days in Antwerpen the place to be. Sinds woensdag 24 april 2013 kan je een dikke week lang unieke stuks scoren van je favoriete designers! 


Het FFI organiseert daarnaast ook de Contemporary Fashion Days pop-up store. Die opende woensdag 24 april 2013 haar deuren in het Huis Happaert in Antwerpen. Een zéér bijzondere plek, want het gebouw is medieval en vol ziel.

Nog t.e.m. zondag 28 april 2013 kan je er elke dag terecht van 12:00 tot 19:00 om heel wat verrukkelijke designer items op de kop te tikken. Je kon al lezen in het Belmodo artikel Contemporary Fashion Days pop-up store dat je er o.a. de collecties van Agathe et Ses PrincesAtelier AssembléAVEBinocheC'est quoi la vie?ClinchEllen VerbeekFrankly by Annelies BraeckmanNatacha Cadonici & Van Hongo and many, many more kan scoren. Namen om te onthouden, Belmodo lovers!


Naast alle shopping mogelijkheden is er bij de pop-up store ook een secret, fairytale garden waar je onder andere kan genieten van een Vedett, Liefmans, Bionade of a good cup of coffee. Voor de zoetekauwen, je kan ook een doos heerlijke cuberdonnekes kopen! Dit alles bij elkaar maakt het een hotspot om fashionably van te smullen!

En natuurlijk, in deze fashion scene kan Belmodo niet ontbreken! Wij waren er als 1ste bij om alle mooie collecties te bewonderen (én niet met lege handen naar huis te gaan). We kunnen alleen maar tot 1 conclusie komen: een must-visit pop-up store!

Ook de weg naar de pop-up store zal je makkelijk kunnen vinden, want hij staat duidelijk aangeduid op het parcours van het FFI. Je kan hem dus onmogelijk mislopen!

Rep je lovely behind maar naar de Happaertstraat right now! Wedden dat je met zakken vol moois huiswaarts keert? Joy!

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded