Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tila March x David Hicks SS2013

Door Angelique op 28.04.2013

Tamara Taichmann was desperate op zoek naar een tas die haar kon vergezellen tijdens de fashion weeks. Ze vroeg aan haar man Nicolas Berdugo om een unieke handtas te ontwerpen. 'Le cabas Zelig'  was geboren en even later ontstond Tila March. Tila, de samenvoeging van hun namen en march de maand waarin ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Een echte love story dus.

Tila March brengt in de nieuwe zomercollectie ode aan David Hicks. Hij werd geroemd om zijn smaak voor interieurstoffen, behangpapier en tapijten in de 70's. De capsulecollectie interpreteert de prints van David Hicks in de spring/summer collection. Tila March x David Hicks is een hippe collectie met een vintage feel in de prints en modellen. Very 'Twiggy'!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded