Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Colour your life met Roos Vandekerckhove

Door Tiany op 28.04.2013

I say knitwear, you say colours en Belmodo zegt Roos Vandekerckhove! Sinds kort bestaat haar label 5 jaar. Congratulations! Door haar blijvende succes in België en Nederland vond ze dat het tijd werd voor the next chapter! We agree! Haar breiwerkcollectie wordt komende zomer uitgebreid naar een totaalcollecie met lederen tassen die kleurrijke contrasten bevatten. Sounds good to me

Ballonnen, trompetten, clowns en een tikkeltje craziness? Het circus?! Nooo I’m talking about La Strada van Fellini. Deze film gaat over een meisje dat als een circusartieste op avontuur trekt. De collectie van Roos Vandekerckhove is hierop geïnspireerd. De ontwerpster speelt erop los met kleur and we like it! In de collectie kan je gestreepte truien vinden in zwart-wit, marineblauw, wit en rood of geel. Effen truien en cardigans krijgen een contrasterende bies aangemeten. It’s all about colours baby! Deze kleding brengt je onmiddelijk in de zomersfeer. Wil je je comfortable joggingsbroek of je kokette, gebreide rokje wat opfleuren met een leuke top? Zoek niet verder, want de topjes van Roos Vandekerckhove zijn hiervoor perfect. Spice up ya life


And last but not least mijn favoriete sjaals! Met deze hippe sjaals verander je je saaie outfits in no time. Dit seizoen is de collectie ook uitgebreid met haarbanden, foulards en heel brede sjaals. Meer shopplezier dus! Vanaf nu vind je ook dassen in allerlei breedtes, ceintuurs, heuptasjes, halssnoeren en lederen accessoires terug in de Roos Vandekerckhove shop. Redenen te meer dus om een bezoekje te brengen!


Check de Roos Vandekerckhove website voor je dichtsbijzijnde verkooppunt!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded