Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Follow-up: Beyoncé as Mrs. Carter in H&M

Door Koen op 27.04.2013

Als Belmodo lover weet je dat überdiva Beyoncé een collectie heeft ontworpen voor H&M. Eerder hadden we enkel 1 campagnebeeld van de collectie, die al een teaser toonde. Dat las je in het Belmodo artikel Beyoncé as Mrs. Carter in H&M. Nu is er meer nieuws, want de hele collectie staat online. Blijf nog even thuis, want begin mei zal je de collectie pas echt kunnen kopen. Maar het oog wil ook wat en daarom tonen we je alvast de campagnebeelden en foto's van de collectie.


Zoals we uit het 1ste campagnebeeld konden afleiden, bevat de collectie heel wat swimwear voor de straffe beach babes en surfer girls. Queen B gaat voor egaal geel, franjes en een tie-dye print, die er erg tropisch uitziet.

Voor degenen die niet op zoek zijn naar bikini's kunnen heeft Beyoncé x H&M ook stukken die je best droog houdt. Speciaal voor de collectie heeft de zangeres nog 6 kledingstukken gemaakt die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Hier zien we ook prints, maar deze keer in de vorm van een landschap op een bodycon jurk en abstracte prints op een ab fab topje en rok. Daarnaast zien we ook een zwart-witte maxi dress. Om het simpel te houden, is er een mouwloze, witte blouse en shorts met een diamantpatroon.


Het is een kleine collectie, maar het is er 1 die we de moeite waard vinden. Vanaf mei zal ze dus in de winkels liggen. Welke stukken haal jij in huis?

Voor meer informatie, check je best de officiële website van H&M.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded