Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

afterDRK x Nelly

Door Astrid op 27.04.2013

Wij kennen Sabrina Meijer in de 1ste plaats als the fashion brains behind afterDRK. Trouwe bezoekers van de blog weten dat Sabrina’s stijl classy & clean is, maar daarom zeker niet voorspelbaar. En dat is helemaal hoe haar collectie voor Nelly er ook uitziet!

De Zweedse e-shop heeft wel iets met bloggers. Former guest designers waren onder meer 5 Inch and Up, Style By Kling, Angelica Blick & Fanny Lyckman. En ook miss Meijer is niet aan haar proefstuk toe. Remember de afterDRK jewellery & de gorgeous afterDRK x Maison de Bonneterie armband? 


Waarom wij fan zijn van deze samenwerking? Allereerst: love, love, LOVE the colours. Dat grijs wordt sowieso een hit! Mijn favoriete stuk is dan ook het grijze hemd met de blauwe bies op de mouw. En de lange jurk. En het witte pak. Screw this, ik wil gewoon alles, haha!


Nelly zelf adviseerde Sabrina oorspronkelijk o.a. een party dress te ontwerpen. Die verkopen immers goed! Gelukkig hield de Nederlandse blogster voet bij stuk en werd haar pièce de résistance het witte pantsuit. Good call girl, want we herkennen de typische afterDRK stijl - which we love - helemaal in de clean cut en het strakke ontwerp.

Wat ons tenslotte helemaal blij maakt is… de prijs! Oh yeah baby, je betaalt voor stuks uit deze collectie tussen de € 34,95 en € 129,95. Valt best mee moeten we toegeven.

Sabrina laat ons op haar blog weten dat we op de Davvi jurk in grijs en de Leleh shirt in grijs -damn!- nog even moeten wachten tot eind april/begin mei. Gelukkig kan je de rest van de collectie wel gewoon nu al shoppen @ Nelly! Happy shopping ladies!

Bron: Vogue Nederland

page loaded