Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Swedish Model FW2013

Door Tiany op 25.04.2013

Bag lovers zullen dit wel erg leuk nieuws vinden: The Swedish Model zorgt deze herfst en winter voor een nieuwe reeks handtassen. Zoals we het gewend zijn van het Zweeds merk zijn alle tassen uit de collectie weer handgemaakt en met zorg gedragen. Maar waar we het meest wild van lopen is de vorm van de tas. Oh ja, de gekende balloon bag, de plissérok onder de tassen maakt zijn terugkeer in het najaar.

In de FW2013 zijn de tassen beschikbaar in donkere kleuren en neutrale tinten. Lichtbruin, een klassieker die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben liggen, wordt aangevuld met kleuren als donkerblauw en -paars. Voor de rest zien we een zwarte variant en een tas in muntgroen. 1 tas krijgt een print, nl. slangenhuid.

Ontwerper Carl Hederoth haalde zijn inspiratie uit Värmland in Zweden, dat voor hem magisch is.

"The vaqueta – the naked leather representing the blond wood, the colour scheme harmonizing the pale yet contrasting elements. 3 well balanced components: high quality, a natural fashion factor and function if you add love to that! No empty luxury hype. Design to work and live and party with. Nordic values realized in European craftsmanship. For the dynamic and aware people. We design regardless of age and lifestyle." - Aldus Carl Hederoth.

De tassen van The Swedish Model zijn dus ideaal voor elke gelegenheid en door hun duurzaamheid zullen ze lang meegaan. Een investering waard, lijkt ons.

Meer informatie nodig? Kijk snel op de officiële website van The Swedish Model en op de online shop. Veel winkelplezier!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded