Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak x Raf Simons IV collection

Door Michael op 25.04.2013

De echte fans wisten dit natuurlijk al een tijdje, want de samenwerking was te zien op de catwalk van de collectie van Raf Simons. Na de catwalk collectie, die je kon zien in het Belmodo artikel Eastpak x Raf Simons, hebben we hier nu eindelijk de 1ste beelden van de retail collectie!

Ennnn de fabulous backpacks zijn bijna ook voor ons te koop. Eastpak en de Belgische modeontwerper werkten opnieuw samen aan een project om een collectie te maken. En the Eastpak x Raf Simons IV collection was geboren. 


De rugzakken hebben dezelfde stijl en productietechnieken als de catwalk collectie van Raf Simons. Dezelfde prints zijn gebruikt en werden gematcht met het oerdegelijke materiaal van de originele Eastpakzakken. Topkwaliteit in een limited-edition met kleuren als paars, navy, zwart & grijs gestreept en bruin & navy gestreept.

Qua vorm kozen ze om de iconische Eastpak Daypack in een nieuw jasje te stoppen, een Raf Simons haute couture jasje weliswaar.

De limited-edition collectie zal in geselecteerde winkels liggen vanaf juni en kost € 180,-.

Copyright – Modemuseum Antwerpen
Stijl – Brussel
Rewind – Gent
Humor – Gent
Design Blabla – Roeselare
Iobjectstore.com

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded