Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer Trend: Garden Party

Door Michael op 24.04.2013


Gucci - Costello

Get your inner Lana Del Ray out deze zomer! Denk: bloemen, bloemen & ja, je raadt het al, nog meer bloemen...

De floral trend is eigenlijk niet echt weggeweest en is still going strong. Deze zomer mag je gerust in overdrive gaan: geborduurd, geprint, in de vorm van lovertjes, floral on floral & meer. Trop is niét te veel in dit geval: more is more is more... K is for Kani - Moschino - Pinterest

De fun & vrolijke bloemenlook kon je op de catwalk onder meer spotten bij Gucci, Moschino, Costello, Vivienne Westwood & many moreMoschino - Moschino - Suno - Vivienne Westwood

De floral trend is letterlijk everywhere en dus kan de fashion blogger world uiteraard niet ontbreken! De blogs lopen over met bloemen: grote print, kleine print, geborduurd, head bands,... You name it, they have itHallie Daily - The Man Repeller - The Streetstyled - Tuula

Laat je inspireren door de catwalk & streetstyle en flaneer door de straten in je killer look! Je kan de haarbanden van blogster Kani trouwens zelf in huis halen via Kani's Etsy pagina

Helemaal gek van deze trend? Uiteraard zijn er ook high street alternatieven voor die crazy expensive runway outfits, zodat fashionistas met elk budget deze zomerse look kunnen ownen...Zara - River IslandH&M

Durf je zo'n floral on floral statement look toch nog niet helemaal aan? No worries! Er zijn genoeg leuke manieren om die zomerse bloemenprint toch je outfit binnen te smokkelen. Clutches, sjaals, schoenen: accessorize away!H&M - Asos - Dr. Martens - H&M Conscious

Ben jij helemaal into flower power deze zomer?

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded