Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Paris-Edimbourg Métiers d’Art Accessories

Door Tiany op 24.04.2013

Het haute couture label verwent hun Chanel addicts dit jaar met heel wat lekkers uit hun nieuwe Paris-Edimbourg Métiers d’Art Accessories lijn. De collectie is huge, maar wij kozen er enkele Belmodo favorites uit. 

De eerste tas in gorgeous rood is in feite een fles met leren buidel. De tas bestaat ook in donkergroen, maar in een iets kleinere versie. 

De leren handschoentjes zonder vingertoppen zijn een klassieker bij Chanel. Deze keer zijn ze versierd met plaid bloemetjes op de bovenkant. Doorheen de collectie is plaid 1 van de rode draden. Op handtassen, sjaals, armbanden en schoenen. De hele collectie heeft een Schotse feel, zeker het baretje met Schotse ruiten.

Floral Galore! De nieuwste print voor de handtassen en lederen accessoires voor deze collectie zijn zomerse bloemenprints in het leer.

Zoals we gewoon zijn van Chanel zijn zelfs de kleinste accessoires vervaardigd met heel veel zorg en oog voor detail. De gele armband is het enige stuk in een echt lentekleurtje. De overheersende kleuren uit de collectie zijn rood, groen, zwart en brons. Maar Chanel is dan ook niet just another trendy brand. A Chanel piece is there to stay. Welk accessoire staat bij jou dit jaar op de wishlist?

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded