Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rita&Zia SS2013

Door Tiany op 23.04.2013

Sandrine Barabinot droomde al lang van haar eigen juwelenlijn en toen ze merkte dat haar lucky charms wel gesmaakt werden door 'les amies', hakte ze de knoop door. Rita&Zia was born... 

Rita&Zia's lucky charms worden gekenmerkt door de klavertje 4's, little tigers, elephants enz. Die bedeltjes keren in elke collectie terug, Sandrine verandert de parels en kleuren naargelang de trends en tendensen van het moment. Volgens Sandrine zijn de lucky charms zo populair omdat iedereen ze kan dragen.

"Iedereen kan lucky charms dragen. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt en het past bij elke stijl. Als het dan nog eens echt geluk brengt, is het helemaal perfect! Het zijn betaalbare juwelen die gemakkelijk te combineren zijn." - aldus Sandrine Barabinot -

Sandrine's favorite material is hout, omdat het de geuren opneemt. 

De collectie van Rita&Zia is geen gewone juwelenlijn. Sandrine thinks out of the box en introduceerde ook teenringen en ankle bracelets. De juweeltjes van Rita&Zia hebben altijd een bohemian feeling, bohème-rock of bohème hippie. In de SS2013 collectie zien we vooral veel muntgroen, roze en beige gecombineerd met goud of zilver, very hippie chic.

De collectie wordt stilletjes aan uitgebreid, er komt een kidscollectie en in de zomercollectie zitten er ook juwelen voor mannen. Sandrine heeft er ook al een samenwerking opzitten met Nathalie Didden van Didden&Co-tapis à Bruxelles! Zo kwamen de tijgers en andere symbolen terug op tapijten. In de toekomst zullen we ons ook tiger leather bags kunnen aanschaffen, de tijger mania wordt dus nog even voortgezet!De prijzen voor ringen variëren tussen € 70,- en € 150,-. Voor bracelets betalen we tussen € 90,- en € 150,-. Colliers zijn iets duurder, tussen de € 250,- en € 360,-. 

Bij Rita Concept in Genève kunnen we de hele collectie kopen, maar in België zijn er ook verkooppunten o.a. in Brussel, Gent, Antwerpen, Hasselt en Knokke!

Perfect voor op de stranden in Ibiza, so what are you waiting for

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded