Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tellmee brengt kleur deze zomer!

Door Tiany op 22.04.2013

Tellmee, gekend om haar signature juwelen in plexiglas, presenteert deze SS2013 lovely & hippe broches! Het merk, afkomstig uit ons very own Belgenlandje onthult haar nieuwe collectie vol originele broches. We like!

De juwelen zijn speciaal gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de trends van SS2013. Girly girl, tomboy of the best of both worlds, je outfit krijgt een unieke touch dankzij de kleurrijke en speciale broches van Tellmee. Want het is zo wat combineerbaar met elke stijl.

De broches zijn verkrijgbaar in verschillende color combo's zoals neon roze of groen, in mooi contrast met brons of goud. 

Fan van matchy matchy juwelen? Good news: de collectie van unieke ringen uit het Tellmee assortiment versterkt het kleurrijke effect van de broche en zorgt voor een total look! Wij zijn gewoon van omwille van de simpliciteit, opvallende kleurtjes en the Belgian accent. Oh yeah!


Meer over Tellmee kan je lezen in het Belmodo artikel Graphical jewelry. Voor verkooppunten kan je terecht op de Tellmee website.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded