Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Nue19.04

Door Koen op 22.04.2013

Aandacht fashionistasBelmodo heeft alweer een exciting label gespot op de fashion radar... Deze keer focust the spotlight op Nue19.04, het merk van de Parijse Cyril Paillot.

De brand name is niet zomaar een code, 'Nue' verwijst naar la femme orginelle die de designer inspireerde & 19.04 naar de geboortedag en -maand van diezelfde Cyril Paillot. 

Het merk combineert verschillende exciting & fun elementen tot een eigen unieke identiteit: een glam rock feel, samen met het gebruik van sensuele & aantrekkelijke stoffen als zijde, bewerkt leer, voile, kasjmier en meer. 


De prêt-à-porter collectie bestaat elk seizoen uit items die als een 2e huid zijn voor the lucky ladies die ze bezitten! In SS2013 is dat uiteraard niet anders en merken we verschillende stuks op that are to die for!

De key words voor SS2013 zijn: fabulous, zwart-wit & eindeloze mix and match opties. De collectie biedt items aan die perfect binnen je bestaande wardrobe passen en ze net dat tikje meer Paris chic geeft. 


Do you want some Nue19.04 in our life! Voor meer van dit merk kan je een kijkje nemen op de website of onmiddellijk for the kill gaan & Nue19.04 scoren bij Mal d'Amour in Belsele, Bellissimo in Brasschaat, l'Apostrophe in Wilrijk, Punt Komma in Lier, Transat in Bergen, Othello in Heist Op Den Berg, Dress Code in Waver, Scruples life in Boom, Lopez in Oostende en Smits Studio in Tessenderloo.

Genoeg plekken dus om totally wild te gaan!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded