Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camper SS2013

Door Tiany op 21.04.2013

De SS2013 collectie van Camper kan je omschrijven als bohemian, androgyne en vooral comfortabel. Zoals het label zelf zegt, draait het allemaal rond the masculine look, wat dus betekent dat de schoenen verwijzen naar mannenschoenen. Toch blijft de collectie ook vrouwelijk, waardoor de stap (pun intended) naar de collectie zeer gemakkelijk verloopt. Easy to wear and perfect for summer, dat is Camper SS2013.


De collectie bestaat uit 4 belangrijke modellen: Woody, Romeo, Pelotas Perlan en een model dat ontworpen werd na een samenwerking tussen Camper en designer Veronique Branquinho. Het zijn stuk voor stuk schoenen die een vaste kleur hebben, m.a.w. elk model kan je enkel verkrijgen in 1 kleur. Wij zijn fan van de cowgirl looking Woody, maar we moeten zeggen dat we de Camper x Veronique Branquinho ook kunnen smaken.

Ben je niet op zoek naar mannelijkere schoenen, maar wil je toch nog schitteren in Camper, dan is er goed nieuws voor je. Camper heeft naast de 4 grote modellen nog andere schoenen uitgebracht in zijn SS2013 collectie die wél heel vrouwelijk zijn.

De andere schoenen zijn vooral groot, zoveel is duidelijk. Wedges, plateauschoenen etcetera etcetera. Maar gelukkig denkt het label ook aan vrouwen die niet al te veel willen opvallen, want we zien ook sandalen, sneakers en ballerina's. Camper heeft voor iedereen wel wat wils, maar 1 ding is duidelijk: deze zomer ga je voor kleur.

Meer info nodig? Ga dan naar de officiële website van Camper.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded