Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lacoste Live! goes arty farty

Door Koen op 20.04.2013

Lacoste Live! biedt de kans aan 5 kunstenaars over heel de wereld om T-shirts te ontwerpen. Onze eigenste Brusselaar, Elzo Durt is 1 of the lucky few en hij mocht een T-shirt sieren met zijn eigen illustratie.


V.l.n.r. Ben Newman, Honet & Elzo.

Elzo koos om voor psychedelia en punk te gaan, de 2 stijlen die hem op het lijf zijn geschreven. Naar eigen zeggen ligt zijn creatie tussen illustratie en grafisch design, al noemt hij zichzelf nog steeds een illustrator. Het is de 1ste keer dat de kunstenaar mocht samenwerken met een modelabel, maar het eindresultaat mag er zijn! Elzo vertrok vanuit het Afrikaanse masker en veranderde het totdat hij er tevreden mee was.


Andy Rementer.

Naast Elzo mochten 4 andere kunstenaars meewerken aan het project. Ben Newman (UK) en Honet (FR) werkten net als Elzo met het thema maskers. Andy Rementer (USA) en Stevie Gee (UK) daarentegen maakten elk 3 T-shirts die ze vrij mochten ontwerpen.


Stevie Gee.

Meer informatie nodig? Bezoek de officiële website van Lacoste Live!.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded