Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mika ontwerpt voor JBC

Door Koen op 19.04.2013

Preppy boy Mika doet het enorm goed. De Libanees-Britse zanger die verdacht enorm hoge noten weet te halen, ontwerpt nu een collectie voor Belgische kledingketen JBC. Goed nieuws voor heel de familie, want het popidool zal stukken voor zowel mannen, vrouwen als meisjes ontwerpen.


Foto © Mikasounds.com.

Hoe de collectie er precies zal uitzien, is nog onduidelijk, maar we kunnen ons wel aan enkele verwachtingen houden. Zoals eigen aan Mika, zal de collectie een Britse toets en catchy slagzinnen bevatten en een beetje preppy zijn. Wij hopen alvast op kleurrijke jurken en vlinderdassen voor de mannen.

De enige foto die op dit moment beschikbaar is, is een moodboard. Wat kunnen we daar van afleiden? Mika for JBC zal giraffenprints en borduursels bevatten. Het kleurenpallet voor vrouwen en meisjes is duidelijk opvallender dan dat van de mannen, maar het ziet er naar uit dat de stukken niet over-the-top zullen zijn.

We kunnen wel zeggen dat het jeugdig en vrolijk zal zijn, want Mika's inner child is zeker nog aanwezig en dat kind zal terug te vinden zijn in deze collectie. Take it easy, Mika.

Mika for JBC zal in de winkels liggen vanaf mei 2013. Meer informatie nodig? 1 adres: jbc.be.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded