Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Levi’s X Liberty London collection

Door Michael op 18.04.2013

Het iconische merk Levi's gaat samenwerken met… Liberty London!! Woehoe!! Een huwelijk tussen een klassieke Amerikaanse stijl en een artistieke en creatieve poot zoals Liberty Londen, dat moet wel amaaazing zijn!

Het is de allereerste keer dat Levi's gaat samenwerken met een ander kledingmerk! Excitiiiing!! Liberty London is dan ook in de wolken met deze collab.! Eerlijkheid en openhartig, dat zijn de kenmerken die beide merken samenbrachten, maar tegelijk staan ze ook voor de nieuwe vrouwelijke collectie. Sorry boys!

De silhouetten werden exclusief voor deze collectie ontworpen. Zo heb je ‘the hero print Carlin’. Dit ontwerp werd geïnspireerd door bloemen en de 70's ofcourse!. Het werd vernoemd naar een ontwerpster van Levi's, die de collectie mee ontwierp. That lucky Bastard! Een volgende silhouet is ‘Kerr Bandana’. Dit prachtige silhouet is fleurig en oogt pointillistisch. Volgens Jenny Carlin, Levi’s brand Senior Designer, is het een prachtige collectie geworden die niet alleen vrouwelijk en onvoorspelbaar is, maar ook een moderne edge heeft! We love!

De collectie zal 15 stukken bevatten! Een Trucker jacket, boyfriend skinny jeans, bustier en een kleine collectie met accessoires. Kan je niet langer wachten om jouw favo item te scoren? Dan stel ik voor dat je een ticket boekt naar London, want daar is de collectie in de Regent Street al te koop. Heb je wat meer geduld, dan kan je vanaf mei 2013 terecht in de Kammenstraat in Antwerpen!

Weet jij al wat je wil?

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded