Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lookbook: The Series

Door Kim op 17.04.2013

Na de modeblog komt... de TV-show? Geen onlogische stap, gezien lezers altijd graag nog een extra kijkje achter de schermen willen. Lookbook.nu, een populaire site waar je outfitfoto's kan posten en anderen jouw foto kunnen hypen, komt zowat als 1ste op de proppen met een serie rond bloggen.

Geen reality, wel een kortverhaal rond enkele stereotiepen (denk: the sweet girl die naar L.A. verhuist en de schattige street style fotograaf versus de populaire blogger bitch en haar evil sidekick). Eerlijk? Wij zijn niet helemaal overtuigd van de kwaliteit, gezien de acting skills en het scenario een nogal hoog Days of our Lives-gehalte hebben, maar misschien moeten we er nog even inkomen. Wat vind jij van de serie? Bekijk de afleveringen hier.

page loaded