Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diane von Fürstenberg x Roxy

Door Michael op 17.04.2013

Beach chicks en surfer girls, ontwaak uit je winterslaap, want we hebben weer nieuws uit de modewereld. Uit het wereldje van de grote designers zelfs, want Diane von Fürstenberg zal een merk onder handen nemen: Roxy. Ja hoor, the queen of glam and rock 'n roll heeft een limited edition collectie voor het swimwear label ontworpen.

De collectie heeft als slogan: follow your heart and dare, wat slaat op de golven. Durf ze te trotseren en wees daarbij nog eens stylish in een DVF x Roxy bikini, monokini of boardshorts. Voor naast het strand kan je ook enkele topjes en tassen in de collectie vinden.


In onderstaand filmpje vertelt de designer over haar inspiratie voor deze collectie:

I design for women who want to be the woman they want to be - aldus von Fürstenberg -

Het opvallende aan deze collectie zijn de prints die ontworpen zijn door DVF: kleurrijke bloemen, geometrische prints en monochrome schetsen. De snits zijn op zich klassieke vormen van Roxy et voilà, zo heb je weer een samenwerking tussen label en designer.

De collectie is al sinds donderdag 7 maart beschikbaar, dus ga zo snel mogelijk langs bij 1 van de Roxy verdelers. Je kan niet vroeg genoeg voorbereid zijn op de zomermaanden.

Voor meer informatie moet je zijn op de website van Roxy. Veel shop- en surfplezier!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded