Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Contemporary Fashion Days pop-up store

Door Tiany op 16.04.2013

Yiieeehhaaaa! De Contemporary Fashion Days komen er weer aan! Time to score some designer items. Vanaf woensdag 24 april 2013 wordt de Antwerpse binnenstad the place to be om mooie designerstukken te scoren uit voorbije collecties. Onze portemonnee zal het zwaar te verduren krijgen...

Zoals altijd doet er weer een hele waslijst designers mee aan CFD. Problemen om deze allemaal te onthouden? No worries, want het Flanders Fashion Institute (FFI) heeft weer gezorgd voor een handig plan en zelfs voor een app. Zo kan je snel je weg vinden tussen al die fashion madness. Het plan zal beschikbaar zijn een week voor de start, maar de app kan je nu al downloaden (Iphone en Android).


Van donderdag 25 april tot en met zondag 28 april 2013 van 12:00 tot 19:00 kan je ook weer langsgaan bij de Contemporary Fashion Days pop-up store, dit maal in het mooie Huis Happaert. Eind januari deed het FFI een oproep aan jonge Vlaamse ontwerpers met een overvol atelier. En ze brengen weer heel wat talent samen in deze pop-up store.

Zo zal je collecties kunnen shoppen van merken als Agathe et Ses Princes, Atelier Assemblé, AVE, Binoche, C'est quoi la vie?, Clinch, Ellen Verbeek, Elles de Koe, Frankly by Annelies Braeckman, Jo De Visscher, Juliette Bogers, Karolien Verstraeten, Natacha Cadonici & Van Hongo. Een echte fashion hotspot dus! En makkelijk te vinden, want de pop-up store staat duidelijk aangegeven op het plan en in de app. No excuses, allen daarheen!

Met medewerking van Lissa De Peuter

page loaded