Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SwapSwan: swapping voor de little ones

Door Bieke op 15.04.2013

Jonge moeders (en vaders), hou jullie vast, want er is een nieuwe name-to-remember on your horizon: SwapSwan! Kinderkleding, we kennen het... Een extreem hoog cutesy cutesy gehalte en een grote drang naar steeds meer, je kan er niks aan doen.

Jammer genoeg groeit je kleine petoet er in een oogwenk ook weer uit en daar zit je dan met je eindeloze stapel fashionable, maar wel hopeloos te kleine kleren... Besparen op je kledinguitgaven kan natuurlijk altijd, maar why bother wanneer er een nieuw en veel leuker alternatief bestaat? Swappin g , maar dan voor de mini-you's: what's not to like?...

SwapSwan, say what?

SwapSwan werd in 2012 opgericht door buddies Sebastiaan Vanhecke ("Bassie" voor de vrienden) en Frederik van Leeckwyck. Ze ontmoetten elkaar op de Vlerick Business School - dan weet je al dat het goed zit, nietwaar?

Na veel gezeur vanuit hun naaste kring over de prijs van kinderkleding en de frequentie waarmee je ze moet aankopen, besloten ze een proefproject op te starten. Dat proefproject barstte al snel uit zijn voegen en voilà: SwapSwan was geboren!

Hoe werkt het?

Je kan je gratis registreren op de site en vanaf dan begint de fun. Je kan er zowel zelf kleren van de hand doen als er nieuwe kinderkleren scoren. Hoe, zeg je?

Als je nog mooie kleertjes hebt waarmee je graag iemand anders een plezier wilt doen, dan kan dat gemakkelijk. Je laadt zelf samengestelde pakketjes van 10 stuks kinderkleding in dezelfde maat, stijl en voor hetzelfde seizoen en geslacht op op de website, en dan is het wachten tot iemand bij jou bestelt. Spanneeend...

Wanneer je als verkoper pakketjes hebt verkocht, krijg je daarvoor punten waarmee jij dan in ruil weer nieuwe pakketjes kan scoren. Hello goedkope shopervaring! Je betaalt in elk geval 16 euro per pakketje en krijgt daarvoor gratis verzending bovenop je nieuwe aanwinsten, dikke score!

En nog het handigst van al? SwapSwan organiseert al het verzend- en online zet-werk (als dat nu ook al een woord is) voor jou! Easy and fun, 2 woorden waar wij instant blij van worden...


Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik heb alvast al een account gemaakt. Gewoon, je weet maar nooit... Wat rondkijken kan geen kwaad, toch?

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded