Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Estall!

Door Koen op 13.04.2013

So you want to lighten up your life? Try Estall, een nieuw designmerk met supercoole lampen! 

Estall werd opgericht door Wouter Allaert en Ainhoa Estella. Noem het een fairytale! Deze 2 lovebirds leerden elkaar kennen in het zonnige Madrid. Ze besloten alles achter zich te laten en vertrokken naar het verre, verre oosten. How exciting! In Vietnam begonnen ze aan hun onvergetelijke avontuur. Ze werden er geïnspireerd tijdens een Full Moon festival en wat later was Estall een feit. How romantic!

Voor alle Belmodo lovers die niet genoeg krijgen van design, je kan vanaf nu je lamp kleden! Alle kleuren van de regenboog tot zelfs flashy geel, you name it, Estall's got it! Door de lamp regelmatig te veranderen van jasje creëer je telkens een andere dynamische sfeer.

Elk jasje heeft een andere naam en staat voor een bepaalde sfeer. Ben je een groenliefhebber, dan past ‘the garden’ wel bij jou. Je bent een klein beetje down en kan wel wat aandacht gebruiken, dan raad ik ‘Queen for a day’ aan! Je kan de DL 01 lamp zowel hangen als gewoon neerzetten op de grond. Do whatever you feel like!

Dat Wouter en Ainhoa achter hun merk staan met veel liefde en passie, hoef je ons niet te vertellen. Je kan het van hun gezicht aflezen. Ik weet alvast welke lamp ik me binnenkort aanschaf… Heartbeat


Neem zeker een kijkje op hun website! Een coole lamp, inclusief 2 jasjes is de jouwe voor € 220,-. Wij zijn er helemaal weg van! Go get that lamp!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded