Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vote op ModeMuseum Hasselt!

Door Michael op 10.04.2013

Remember Kenneth Ramaekers, fotograaf en directeur van het Modemuseum Hasselt? Zijn museum is nu uitgekozen door Kunsthal Rotterdam om mee te dingen naar de hoofdprijs in de wedstrijd MaakMee. Dat met de expositie 'In her shoes.' Belmodo ging in 2009 al langs om te genieten van de tentoonstelling en zag dat het goed was!


'In her Shoes' van ModeMuseum Hasselt.

MaakMee is een nieuw interactief tentoonstellingsproject dat in het leven geroepen werd door de Kunsthal Rotterdam in samenwerking met de BankGiro Loterij. De online Kunsthalbezoeker kan een invloed uitoefenen op de realisatie van een tentoonstelling in de Kunsthal. Het publiek zal de winnende tentoonstelling mee mogen realiseren. Van titel tot inrichting, van zaaltekst tot affiche! Exciting!


'Varsarely expo' van Musée en Herbe, Parijs.

Het Modemuseum van Hasselt zal strijden tegen het National History Museum van Londen met een dino-expo en Musée en Herbe uit Parijs met een varsarely expo! Het is de bedoeling dat 1 van deze 3 expo’s opnieuw uitgewerkt wordt met het desbetreffende museum. Met wat hulp van toekomstige bezoekers zal de winnende expo opnieuw vertoond worden in de Kunsthal van Rotterdam. Modemuseum Hasselt gaat international! Proud!


'Dino expo', National History Museum London.

Hoe kunnen jullie helpen? Trommel je familie, vriendenkring en lovers op en vraag hen om te stemmen op het Modemuseum Hasselt. 12 Mei is de laatste dag dat er gestemd kan worden! The winner wordt op 14 mei bekend gemaakt. Stemmen kan via deze link 'MaakMee-wedstrijd'. Let's kick 'em to the curves! Gooo Modemuseum Hasselt!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded