Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer proof met Eleven Paris

Door Koen op 10.04.2013

Eleven Paris is 1 of our personal favorites. We gaven jullie al een sneak preview van de collectie met de campagnebeelden van Lenny Kravitz & Charlotte Free in het artikel Lenny Kravitz for Eleven Paris. Een heel sterke campagne… en daar hoort natuurlijk een sterke zomercollectie bij!

Eleven Paris mixt etnische invloeden met de marine look in 1 collectie. Zowel voor mannen als voor vrouwen zetten ze deze 2 trends naar hun hand. Natuurlijk mogen de funny t-shirts van Eleven Paris niet ontbreken. The moustache is back! Dit keer bij o.a. Robert Pattinson en Spongebob. Ook zijn we fan van de David Bowie-versie van Kate Moss en Angelina Jolie. Deze T-shirts doen je grinniken en zijn bovendien ook festival proof.

De marine look spotten we vooral bij de mannen. Azuurblauwe jeans met scheepstouwen als riem, sweaters met kleine ankertjes en een T-shirt met de opdruk ‘Sex, drugs and Marine Girls’ toveren je boyfriend om in een echte zeebonk. 

De rest van de collectie is een vrolijke mix van indianenpatronen met veel wit. Broeken met grafische prints, een trui met lange franjes en witte hemden waar de print van de broek weer terugkomt. Het pronkstuk van de collectie? Zonder twijfel het witte jasje met pailletten en glitters. Charlotte Free schitterde hiermee al in de campagnefoto’s, but now it’s your turn

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded