Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé Flashbacks

Door Kim op 10.04.2013

Who runs the world? Beyoncé, zo blijkt. Tegenwoordig kan je geen magazine meer kopen of Queen B staat op de cover, je televisiescherm niet aanzetten of ze zet alweer een geweldige performance neer. Gelukkig krijgen wij nooit genoeg van Beyoncé en wie al langer fan is, zal zonder twijfel enthousiast worden van haar laatste commercial in samenwerking met Pepsi.

Hierin heeft ze een dance off met haar vroegere zelf - van de Destiny's Child periode tot de outfit van de Crazy in Love-videoclip. Welke is jouw favoriet? Mrs. Carter verschijnt trouwens niet enkel in de Pepsi-reclame, je vindt een pop art versie van haar hoofd ook terug op de limited edition Pepsi blikjes (ook verkrijgbaar in België tot eind juni).

page loaded