Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pomellato 2013

Door Tiany op 09.04.2013

Onder het motto 'a girl can dream', en 'het is nooit te vroeg om aan je geliefde duidelijk te maken van welke verlovingsring jij droomt,' nemen we een kijkje in de nieuwe collectie van Pomellato. 1st nog van die slechte gewoonte afraken om juwelen in je tassen te laten rondslingeren en je kan beginnen sparen voor je eigen Tabou, Nudo, Tango of Capri

Pino Rabolini, stichter van Pomellato, introduceerde in '67 het concept 'prêt-à-porter jewellery'. Juwelen om zowel met speciale gelegenheden als op een doodgewone maandag te dragen. 

De Tabou stole my heart... Niet alleen door de prachtige kleuren en de vorm, de Tabou roept ook nostalgie op. De ringen doen mij meteen denken aan Walt Disney's Robin Hood waarin Jan zonder Land overvallen wordt door Robin en Robin & Co gaan lopen met kanjers van ringen in de Pomellato Tabou colors. De ringen bestaan uit gepolijst roos goud met blauwe saffier, robijn en smaragd.

De Tango ringen en armbanden bestaan uit rosegold en gepolijst zilver met briljanten en rosé bruin uitgesneden diamanten. De ring ziet er zwaar en robuust uit, maar de losse schakels zorgen ervoor dat hij heel makkelijk rond je vinger zit. Het perfecte accessoire voor bij een little black dress

Andere blikvangers in de collectie zijn de Capri ringen en oorringen. De 'Capri's' bestaan uit chrysopraas, gecombineerd met rosé goud. Het lovely rosegold is de perfecte kleur om te combineren met het muntgroen

Nu nog de hubby overtuigen, want mijn juwelendoosje schreeuwt al om deze collectie prettiness!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded