Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A.P.C. FW2013

Door Michael op 09.04.2013

De zomer lijkt nog veraf, dus we kijken alvast even naar de volgende wintercollecties... A.P.C. is 1 van onze favorieten voor volgend seizoen! We looove de silhouetten waar burgundy met écru gecombineerd wordt en de donkere silhouetten met witte sneakers.

De collectie is zoals altijd heel gevarieerd: jurkjes, rokjes, broeken en playsuits. Luxueuze stoffen zoals suède, leder en zijde, maar ook sweatshirts in katoen.

Opposites attract; de collectie straalt coolness uit, gecombineerd met parisian chic. Typische 'Franse', klassieke stuks als trenchcoats en barretjes. Daarnaast zien we ook een varsity inspired sweatshirt, typisch Amerikaans dus.

I spy with my little eye, de perfecte teddybear jacket! Ladies, ik denk dat je al wat op je wishlist kan schrijven voor komende winter...


Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded