Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: STELLA PARDO

Door Koen op 08.04.2013

We've got a treat for you! Nieuw verkrijgbaar in ons Belgenlandje is amazing label STELLA PARDODe items worden bedacht en getekend in city of lights, Parijs, waarna ze volledig handgemaakt in het leven geroepen worden door een community van breiende moeders in Lima, Peru. 

STELLA PARDO staat voor een geslaagde mix tussen traditie & moderniteit, fashion in een nieuw licht en respect voor ambachtelijke technieken! 


Crazy about kleding die gemaakt is met zorg & oog voor detail? Dan is dit merk zeker iets voor jou! Elk item wordt behandeld & gemaakt als een piece of art.

SS2013 staat bij STELLA PARDO volledig in het teken van free spirits, kleur & boho chique. Je kan de collectie zelf bewonderen in het campagnefilmpje dat je helemaal in the mood for summer brengt! Laat die lange, hete dagen vol zon maar deze richting uitkomen...

Voor de FW2013 collectie zien we een tegenstelling tussen de meer robuuste knits en de knits met embroided & vrouwelijke details. Metallic leggings & patronen geven de hele collectie ook weer dat boho chique gevoel. De earthy zand- en poederkleuren zorgen ervoor dat de herfst & winter zacht wordt ingezet, het hoeft nu eenmaal niet altijd donker te zijn!


Wanna keep warm én toch nog steeds very fashionable zijn? Dan is dit jouw go-to merk voor komende herfst & winter! Voor meer STELLA PARDO, check de website!

STELLA PARDO is verkrijgbaar bij Dresscode 1 in 's Gravenwezel, Baby Beluga in Antwerpen en All I Need in Luik.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded